Vuokrasin itselleni tuossa kolmisen viikkoa sitten autopaikan, kun tuo eräs Herra täällä hyvin ahkeraan vierailee ja oleilee. Viime lauantaina ajelimme sitten yöllä kotiin ja tottahan toki joku oli vallannut autopaikkani. (Ärsyttävää, vaikka taloyhtiössämme ei ole vieraspaikkoja, niin mikä pakko se on ottaa aina se ainoa vapaa paikka siitä parkkipaikalta??? Eikä ollut edes ensimmäinen kerta kahden viikon sisään). Ärsytyksissäni sitten kirjoitin lapun tuulilasiin; "Seuraavan kerran soitan hinausauton... ...Tämän autonpaikan vuokranmaksaja KIITOS". Nooh, tuli sitten maanantai ja liikenteeseen lähtiessäni ihmettelin, että mikä lappuhan meidän tuulilasinpyyhkijässä on. Olin sitten saanut lappuni takaisin, ja sisään oli kääritty viiden euron seteli!! Jep, meidän autopaikka maksaa viisi euroa kuussa. Teki kyllä mieli käydä viemässä se lappu seteleineen takaisin siihen paikkaa lainanneelle autolle, mutta päätimme kuitenkin ostaa sillä rahalla berliininmunkit iltakahville x)

Pitäisi tänään lähteä anoppikokelaan kanssa Ikeaan. Aika spookya. Enpä nimittäin vieläkään ole tavannut anoppikokelasta kuin kerran; ja silloinkin naama turvoksissa, kun madonna-lävistys oli tulehtunut. (kts. edellinen kirjoitus). Ja sen jälkeen selvisi vielä muutama asia, josta näkee, että pienet on piirit. Anoppikokelashan tosiaan on ammatiltaan lääkäri ja työskentelee eräällä yksityisellä vastaanotolla, joka hoitaa mm. työpaikkalääkäripalveluja. Eihän siinä mitään, mutta sen on tietysti pakko olla lääkäriasema, jota isäni työpaikka käyttää. Eikä siinäkään vielä mitään, mutta tottahan toki anoppikokelaan pitää olla isäni työpaikkalääkäri! Nooh, jos jotain positiivista, niin eipä tarvitse erään Herran esitellä appiukkokokelasta äidilleen, nehän tuntee jo toisensa x)

Koulupuoli junnaa yhä paikallaan, töitä on erittäin vähän tällä hetkellä. Opinnäytetyötä olen saanut sen verran alkuun, että olen saanut tehtyä paperille mind mapin, jota pitäisi alkaa työstää koneella puhtaaksi ja ruveta markkinoimaan mahdollisille yhteistyökumppaneille. Odottelen vain sopivaa inspiraatiota.